Home Toepassingen Switchfoil®

Switchfoil®

Switchfoil is een opmerkelijke technologische innovatie die glas in een handomdraai van doorzichtig naar ondoorzichtig kan transformeren. Dit innovatieve product biedt ongekende veelzijdigheid en biedt de mogelijkheid om te schakelen tussen een helder zicht naar buiten en een matglas-effect met volledige privacy. Het is een baanbrekende oplossing die de manier waarop we omgaan met glasoppervlakken transformeert.

Switchfoil werkt op een eenvoudig maar krachtig principe. Wanneer er stroom op staat, is de folie volledig transparant en biedt het een ongehinderd zicht. Dit is ideaal voor situaties waarbij privacy niet vereist is, zoals overdag of in openbare ruimtes. Wanneer de stroom wordt uitgeschakeld, verandert de folie in een matglas-effect, waardoor de inkijk wordt geblokkeerd en  privacy wordt gewaarborgd.

Deze schakelbaarheid is essentieel voor situaties waarin flexibiliteit in privacyvereisten nodig is. Met Switchfolie bepaalt u zelf of uw ruimte open en uitnodigend is of privé en afgeschermd. Ook kunt u deze aansluiten op uw dimmer.

Het schakelen tussen transparantie en privacy is bijzonder eenvoudig en kan op verschillende manieren worden gedaan. Elke Switchfolie wordt geleverd met een standaard afstandsbediening, waarmee u de folie moeiteloos kunt bedienen. Als u liever een vaste schakelaar wilt installeren, is dat ook mogelijk, wat zorgt voor nog meer gebruiksgemak.

Wat is het verbruik van Switchfoil?

Een ander opmerkelijk kenmerk van Switchfoil is de verwachte levensduur. Deze innovatieve folie heeft een levensduur van minimaal 80.000 uur, wat theoretisch meer dan 9 jaar continu gebruik op transparant stand betekent. Het is echter raadzaam om de folie uit te schakelen wanneer deze niet nodig is, zoals 's nachts of in het weekend. Dit niet alleen om energie te besparen, maar ook om de levensduur van de folie te verlengen. Het energieverbruik is minimaal, met minder dan 5W per vierkante meter.

Switchfoil biedt niet alleen flexibiliteit en privacy, maar draagt ook bij aan energie-efficiëntie. Dit maakt het een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor verschillende toepassingen, zoals kantoorruimtes, medische instellingen, woonhuizen en commerciële ruimtes.

Kortom, Switchfoil is een opwindende innovatie die de manier waarop we glasoppervlakken gebruiken transformeert. Het biedt de mogelijkheid om snel te schakelen tussen transparantie en privacy, terwijl het ook bijdraagt aan energiebesparing en een lange levensduur. Met de eenvoudige bedieningsopties en de veelzijdigheid van Switchfolie, kunt u de perfecte sfeer creëren in elke ruimte.

Switchfoil.com