Home Projecten

Glasfolie projecten

Glasfolie Nederland heeft gedurende haar lange geschiedenis een indrukwekkend portfolio opgebouwd met talloze succesvolle projecten waarbij we hoogwaardige glasfolie-oplossingen hebben geïmplementeerd voor een breed scala aan vooraanstaande bedrijven en organisaties. Onze expertise in het leveren van warmtewerende, privacy- en decoratieve folies heeft bijgedragen aan het verbeteren van de kwaliteit en functionaliteit van talloze ruimtes.

Een van onze meest prominente specialiteiten is het leveren van warmtewerende folies. In tal van commerciële gebouwen hebben we bijgedragen aan het creëren van een aangenamer binnenklimaat, waarbij overtollige hitte en schadelijke UV-stralen worden geweerd. Deze oplossingen zijn niet alleen gunstig voor de gezondheid en het comfort van de aanwezigen, maar ook voor energiebesparing. Vooraanstaande bedrijven hebben onze warmtewerende folies gekozen om hun panden energie-efficiënter te maken en de kosten voor koeling te verlagen.

Privacy is een cruciale overweging in tal van omgevingen, waaronder kantoren, zorginstellingen en horecagelegenheden. Onze privacyfolies bieden een elegante oplossing om glazen wanden en ramen te voorzien van de benodigde privacy, zonder afbreuk te doen aan natuurlijk licht. Dit heeft bijgedragen aan de verbetering van de werkplekken, kamers en eetgelegenheden, waardoor klanten, patiënten en medewerkers zich comfortabeler voelen en meer ontspannen kunnen werken en ontspannen.

 

Lees verder Royal Bank of Scotland

Glasfolie Nederland biedt een innovatieve oplossing voor een comfortabele en aangename werkomgeving. Met kleurenfolie transformeert het niet alleen het uiterlijk van ramen, maar verbetert het ook de atmosfeer binnen. Deze folie vermindert hinderlijke schittering en reguleert de hoeveelheid zonlicht, waardoor een perfecte balans tussen natuurlijk licht en privacy ontstaat.

Lees verder

Lees verder G-star Raw Barcelona

In Nederland biedt Glasfolie Nederland met decoratieve folie een unieke mogelijkheid om een persoonlijke stempel op de omgeving te drukken. Deze folie combineert functionaliteit met esthetiek, waardoor ramen worden omgetoverd tot gepersonaliseerde kunstwerken. Het assortiment omvat diverse ontwerpen, of men kan een eigen creatie laten realiseren.

Lees verder

Lees verder Scotch & Soda Düsseldorf

Glasfolie Nederland, met specifieke kenmerken zoals UV-werende en kleurloze folie, vervult een cruciale rol in het behoud van artikelen in retailetalages. De UV-werende eigenschappen beschermen producten tegen schadelijke straling, waardoor verkleuring en degradatie worden voorkomen. De kleurloze folie behoudt de natuurlijke uitstraling van het glas, zonder de helderheid aan te tasten.

Lees verder

Decoratieve raamfolies voegen een vleugje creativiteit en esthetiek toe aan commerciële en residentiële ruimtes. Vooraanstaande bedrijven hebben onze decoratieve folies gebruikt om hun merkimago te versterken, sfeer te creëren en de algehele uitstraling te verbeteren. Of het nu gaat om opvallende logo's, subtiele patronen of volledig op maat gemaakte ontwerpen, onze decoratieve folies bieden eindeloze mogelijkheden om een unieke en persoonlijke sfeer te creëren.

Onze succesvolle projecten zijn het resultaat van nauwe samenwerking met onze klanten, waarbij we streven naar maatwerk en oplossingen die perfect aansluiten bij hun behoeften en visie. Elk project wordt met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd door ons ervaren team van professionals om te zorgen voor een naadloze implementatie en optimale resultaten.

Als pioniers in de wereld van glasfolie blijven we innoveren en de grenzen verleggen om aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. We kijken ernaar uit om nog vele vooraanstaande bedrijven te ondersteunen bij het verbeteren van hun ruimtes met onze hoogwaardige warmtewerende, privacy- en decoratieve folies, en om nog vele succesvolle projecten te realiseren in de toekomst.